Intelegi principiul de baza dar, inca ai nevoie de putina aprofundare in ceea ce priveste guest posting-ul?

Suntem aici pentru tine!

Pentru a intelege mai bine cum functioneaza procesul de guest posting, echipa noastra a pregatit o serie de intrebari-raspunsuri, tocmai pentru a te ajuta pe tine, detinator al unui website sau blogger, sa iti clarifici toate nelamuirile legate de acest procedeu.

Cum alegeti blogurile pentru guest posting?
Pentru succes garantat, noi pregatim articole relevante si de calitate, pe teme de actualitate. In acest sens si datorita experientei vaste in domeniu, obtinem mult mai usor aprobarea postarilor noastre pe site-uri si bloguri de top.
Ne mai ajuta guest posting-ul chiar si dupa aparitia Penguin 2.0?
Desi ai tinde sa crezi ca guest posting-ul si-a pierdut din eficacitate, dupa aparitia algoritmului Penguin 2.0, de fapt, aceasta schimbare algoritmica provocata de Google a facut abordarea guest posting mai populara decat oricand si cu siguranta mult mai eficace. Dupa actualizarea Penguin 2.0, calitatea surselor de legatura fac cu adevarat diferenta.
Cine poate beneficia de pachetele noastre de guest post?
Oferim serviciile noastre calitative de guest posting agentiilor de SEO si webmasterilor independenti care doresc sa isi imbunatateasca performantele legate de rating si promovabilitate.
De ce creati o forma lunga de continut si nu postari scurte?
Desi unele bloguri publica postari scurte, motoarele de cautare tind sa acorde prioritate continuturilor lungi. Tocmai de aceea, si noi, abordam in articolele noastre, aspecte esentiale, cat mai detaliat, mai precis si mai convingator.
Cum ati creat blogurile si propria dumneavoastra retea?
Nu avem o retea proprie de bloguri, insa vasta experienta in domeniu ne-a ajutat sa cream legaturi puternice cu numeroase bloguri din diferite nise;  iar rezultatul acestor contacte se reflecta in succesele pe care le dobandim prin publicatiile pe bloguri dintre cele mai autoritare.
Oferiti reduceri la un volum mai mare de postari?
Bineinteles! Oferim discounturi de pana la 50% in baza volumului lunar, la toate comenzile mai mari de 100 guest post-uri.
Care este intervalul mediu de timp pentru publicarea unui guest post?
Termenul limita pentru postarea unui guest post variaza de la cateva zile, la saptamani sau chiar mai mult, in functie de caz. Suntem punctuali si ne respectam mereu angajamentele de a finaliza proiectele in termenul specificat.
Folositi orice retea privata de bloguri sau tactici SEO de tip "black-hat"?
Ei bine, la fel ca si Google nici noi nu apreciem prea tare web spam-ul. De aceea, nu utilizam niciodata tactici „murdare” de promovare si nu agream generarea de linkuri din surse spam. Asadar, raspunsul este unul negativ: nu folosim niciodata retele de linkuri private.
Filtrati toate blogurile dumneavaostra manual pentru a va asigura ca acestea sunt autentice?
In mod sigur! Toate blogurile sunt filtrate manual si aprobate abia dupa ce expertii nostrii le verifica autenticitatea, legitimitatea si nocivitatea. In acest fel, o conexiune dintr-o astfel de sursa nu va fi penalizata pe viitor de update-ul Penguin.

Mai ai intrebari cu privire la serviciile noastre de guest posting si nu le gasesti raspunsul aici? Nu ezita sa completezi formularul de contact , iar unul dintre expertii nostri de marketing iti va raspunde la toate intrebarile.

Suntem la dispozitia ta!