Acceptarea condițiilor

Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia, sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare.

Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, nu accesați acest site.

Site-ul web aflat la adresa http://campanii-advertoriale.prodigitalmedia.ro/ este administrat de în SC SELES ON-LINE PROJECT SRL societatea cu sediul Aleea Buzias nr. 3, bl. 3, Sc. A, ap. 3, loc. Medias, jud. Sibiu inregistrata la Registrul Comertului cu Nr. J32/847/02.09.2011, CF RO29065903

Conţinutul site-ului este selectat după criteriile organizaţiei şi la libera alegere a acesteia. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări ale acestor Termeni și Condiții precum și orice modificări site-ului fără o notificare prealabilă. Accesând pagina Termeni și Condiții, puteți citi întotdeauna cea mai recentă versiune a acestor prevederi.

Accesul la acest portal şi utilizarea lui şi a website-urilor conexe presupun acceptarea următorilor termeni şi condiţii. Termenii şi condiţiile următoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea site-ului supunându-se de drept prevederilor legislaţiei din România în vigoare.

Site-ul este pus la dispoziţia utilizatorilor pentru a fi folosit numai în interes personal sau profesional si comercial.

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal

SC SELES ON-LINE PROJECT SRL prelucrează datele cu caracter personal (nume, prenume, adresă de e-mail) furnizate voluntar de utilizatorii care  doresc să doneze pe site și/sau să se înscrie în baza noastră de date, în conformitate cu prevederile Legii 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulaţie a acestor date.

Conform legii anterior menţionate, utilizatorii au dreptul de acces și de intervenţie asupra datelor. Totodată, au dreptul să se opună prelucrării datelor personale şi să solicite ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorii se pot adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la SC SELES ON-LINE PROJECT SRL. De asemenea, utilizatorilor le este recunoscut dreptul de a se adresa justiţiei.

Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor, atât clientilor cât si bloggerilor. Acest site poate contine link-uri catre alte site-uri, care nu se afla în proprietatea sau controlul administratorului. Administratorul nu se face responsabil de continutul, politica si practicile oricarui alt site. Utilizând site-ul nostru accepti în mod explicit toate conditiile impuse de catre acesta.

 

Utilizarea site-ului

http://campanii-advertoriale.prodigitalmedia.ro/ este un site destinat persoanelor adulte care au îndeplinit vârsta legala de 18 ani.

Site-ul http://campanii-advertoriale.prodigitalmedia.ro/ poate fi folosit fara deschiderea unui cont de utilizator (client sau blogger).

Caracteristici ale site-ului (feature-uri, logo, pagini, text) pot fi modificate de catre administrator, si în orice moment administratorul crede ca este necesar, fara notificare prealabila si fara a furniza un motiv specific.

Din moment ce se lucreaza continuu la structurarea si îmbunatatirea conceptului site-ului membrii site-ului vor accepta viitoarele schimbari.

Utilizatorii nu au dreptul de a întreba administratorul despre schimbarile facute la site.

Administratorul nu îsi asuma responsabilitatea pentru pierderile generale de functionare proasta sau de întrerupere a serviciului.

 

Obligatiile utilizatorului

Site-ul poate fi accesat doar prin intermediul browserelor web. Utilizarea oricarui script sau program IT este strict interzisa.

Utilizarea eventualelor erori de pe site în scopuri personale este interzisa. Utilizatorul are obligatia de a anunta administratorul despre eventualele erori aparute.

Utilizatorii nu au dreptul sa copieze sau sa distribuie nicio parte a site-ului detinut de SC SELES ON-LINE PROJECT SRL.

Comunicând cu administratorul, prin intermediul blogului sau mesajelor scrise, utilizatorul este obligat sa foloseasca un limbaj decent, fara a submina autoritatea administratorului.

Utilizatorul declara pe propria raspundere, prin utilzarea site-ului, ca a împlinit vârsta de 18 ani.
Accesul pe site-ul http://campanii-advertoriale.prodigitalmedia.ro/ este un privilegiu si nu un drept, care poate fi revocat oricând administratorii site-ului considera ca interesele clientilor au fost lezate prin încercari de frauda, nerespectarea cerintelor impuse ori alte fapte de natura sa lezeze interesele clientilor ori a societatii ce îsi desfasoara activitatea la adresa www.prodigitalmedia.ro.

 

Drepturile de proprietate intelectuala

Continutul site-ului http://campanii-advertoriale.prodigitalmedia.ro/ este oferit pentru uz personal si nu poate fi folosit, copiat, reprodus, distribuit, expus, vândut, licentiat cu alte scopuri fara acordul prealabil scris al titularului de drept de proprietate. Administratorul îsi rezerva toate drepturile pentru acest website si pentru continutul sau. Utilizatorul este de acord sa nu copieze sau sa distribuie materiale unei terte parti în interes comercial. Pentru a descarca si imprima o copie pentru uz personal, el trebuie sa aiba toate drepturile de autor sau aprobare a proprietarilor de continut. Violarea acestor drepturi duce la cererea lor în instanta, conform legilor în vigoare.

 

Depunerile si retragerile de bani

Utilizatorii de tip client pot sa înceapa o campanie direct de pe site, alegându-si pachetul dorit. Plata se efectueaza pe baza unei proforme. Factura se emite dupa ce plata a fost efectuata.

Prin cumpararea serviciilor de pe acest site va dati acordul expres ca site-ul pentru care livram orice tip de servicii pe care le oferim sa apara la sectiunea “portofoliu clienti”.

 

 

 Litigii

Prin folosirea acestui site, utilizatorul a luat la cunoștință faptul că legile române vor guverna Termenii și Condițiile de mai sus și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator si SC SELES ON-LINE PROJECT SRL. În cazul unor eventuale conflicte între asociatie și utilizatorii site-ului, se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă în minim 30 (treizeci) de zile lucrătoare.

Pe 15 februarie 2016, Comisia Europeana a implementat online platforma SOL (solutionarea online a litigiilor), prin care oricare dintre parti poate solutiona litigiile rezultate din tranzactiile online ( acesează linkul catre SOL )

Dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat  de instanța competentă  de la sediul societatii SC SELES ON-LINE PROJECT SRL.

 

Diverse

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu efectuarea unei plați către SC SELES ON-LINE PROJECT SRL, utilizatorul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.

SC SELES ON-LINE PROJECT SRL nu poate fi făcută răspunzătoare în niciun fel pentru pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii în vreun fel a informațiilor prezentate în acest site web.

SC SELES ON-LINE PROJECT SRL nu garantează în niciun fel acuratețea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informațiilor sau al materialelor cuprinse în acest site web. SC SELES ON-LINE PROJECT SRL nu garantează rezultatele ce s-ar putea obține din utilizarea informațiilor prezentate prin intermediul acestui site și nici disponibilitatea spre folosire a informațiilor prezentate în site. 

SC SELES ON-LINE PROJECT SRL nu este răspunzătoare pentru prejudiciile generate de conexiunea de internet în utilizarea, copierea sau afișarea conținutului site-ului, declinându-și de asemenea răspunderea pentru orice dezavantaje care pot surveni din cauza unor erori de software sau a altor defecțiuni tehnice apărute la server. 

 

Daca aveti întrebarile legate de “Termenii si conditiile de utilizare” va rugam sa ne scrieti la adresa office@prodigitalmedia.ro